Lirik Lagu Asep Balon Feat Agan Paralon - Mening Jomblo by Zona Lirik ID

Mening jomblo
Mening jomblo
Dari pada bengeut jadi boloho

Mening jomblo
Mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo olo

Mening keneh jomblo
Karena geus loba anu jadi contoh
Nu gableg kabogoh otak na sok jadi bodo
Kahayang kabogohna sagala di cumponan
Teu nyadar diri manehna saukur diporotan

Indit ka bioskop unggal film anyar tayang
Duit sia beak demi kata makasih tayang
Leheung lamun boga kabogohna solehah
Iye mah ngan nyieun dompet kosong siga kopeah

Negara merdeka tibasa keur eta
Sia di jajah keneh musingkeun sarerea
Hayang ulin teu menang
Da sagala di kekang
Hirup sia ciga motor anu di konci setang
Ku kabogoh sieun nanging siga ningali macan
Ai kakolot sorangan sok wani ngalawan
Hayang dikutuk jadi meja parasmanan
Siga namah sia keur orokna teu di adanan

Mening jomblo
Mening jomblo
Dari pada bengeut jadi boloho

Mening jomblo
Mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo olo

Jadi jomblo mah
Moal loba nyeri hate
Teu siga sia anu hirupna ngabatin wae
Bisa happy jeng seuri tanpa sieun di nyeunyeri
Hirup enjoy da bahagia mah teu kudu meuli

Jomblo peduli lingkungan teu kudu loba mandi
Unggal panggih kudu mandi lebar hambur hambur cai
Dilembur baturmah hayang nginum ge hese
Sia miceun cai ukur jang manggihan awewe

Jomblo lain berarti aing teu payu
Aing hayang bebas teu kudu ngabaran tiap waktu
Deket jeng sasaha moal aya nu nyarek
Teu kudu nurut aturan ciga pagawe kahatek

Jadi jomblo mah
Jauh kana maksiat
Teu siga sia anu mesum na tara kaliwat
Aing erek ngawiat
Iye hiji kalimat
Inget aing jeng saria teh bakal di jemput ku malaikat

Mening jomblo
Mening jomblo
Dari pada bengeut jadi boloho

Mening jomblo
Mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo olo

Emang sih cinta
Cenah mah buta
Tapi teu kudu
Kitu carana

Da lamun aing
Kudu ngalaman
Teu sudi teuing
Mening sorangan

Mening jomblo
Mening jomblo
Dari pada bengeut jadi boloho

Mening jomblo
Mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo olo

Mening jomblo
Mening jomblo
Dari pada bengeut jadi boloho

Mening jomblo
Mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo olo

0 Response to "Lirik Lagu Asep Balon Feat Agan Paralon - Mening Jomblo by Zona Lirik ID"

Post a Comment